Úspěšný klubový výjezd na závod Jedštědská brusle 2017

16.01.2017 18:33

V pátek 13. ledna 2017 se náš krasobruslařský klub vydal na cestu do Liberce, kde se následující den konal již 39. ročník Ještědské brusle, která patří mezi nejstarší krasobruslařské soutěže v naší zemi. Radost a zklamání patří ke sportu neodmyslitelně a na letošní Ještědské brusli převažovala u našich dětí, trenérů a rodičů radost z úspěchů, která nám určitě dodá potřebnou chuť k ranním tréninkům a všemu dalšímu, co je na krasobruslení méně lákavé, než třpytivé šaty a krásné účesy.

 Za náš klub se této soutěže zúčastnilo celkem 16 členů, kteří si převezli  šest krásných pohárů : 1. místo: Hana Šejblová, Štěpán Břeň, 2. místo: Iva Krejcarová, Klára Pešková, Tomáš Lhoták, 3. místo: Andrea Sommerová. Získali jsme i krásná 4. místa: Karolína Křížová, Tereza Straková, 5. místo: Karolína Semeniuková a 6. místa: Adéla Sedláčková, Anna Sedláčková. Z pohledu získaných umístění v rámci jedné soutěže to byl nejúspěšnější závod v historii klubu.

Krasobruslení je individuálním sportem, ale díky akcím jako byla Ještědská brusle, na které jsme společně strávili dva dny u ledu i mimo něj, se z většiny členů klubu stal opravdový tým.