Ukončili jsme první polovinu sezony a míříme do druhé...

02.01.2017 15:46

Přelom roku znamená pro krasobruslaře, že za sebou mají polovinu aktuální závodní sezony. První část sezony 2016/2017 jsme tradičně zakončili domácím závodem a to již 26. ročníkem Vánočního závodu a pak také vánočními oddílovými akcemi.

Vánoční závod se konal v neděli 19. prosince a na programu byly opět kategorie Projektu bruslička a odpolední závod zařazený do Poháru ČKS A a B. Závod se setkal s velkým účastnickým zájmem. Rozhodčím se během dne představilo více jak 160 soutěžících z celé ČR! Dařilo se i domácím závodníkům z Krasobruslařského klubu Dvůr Králové n.L., kteří si připsali tři zlaté medaile v Projektu bruslička díky vítězství Lucie Serbouskové v kategorii Kadet A2, Štěpána Břeně v kategorii Benjamin B2 a Vandy Vovsové v kategorii  Benjamin B1 a pak také pět umístění na stupních vítězů v pohárových kategoriích - 2x stříbro (Adéla Sedláčková - žačky nejml. B, Alex Paták - žáci B) a 3x bronz (Klára Pešková - žačky B, Tomáš Lhoták - žáci B, Štěpán Břeň - žáci nejml. A).

Kompletní výsledky Projektu bruslička a Poháru ČKS
Fotogalerie Vánoční závod

S koncem roku 2016 jsme se rozloučili na tradičních oddílových akcích, kterými byl především oddílový závod pro naše nejmenší členy a pak také Vánoce na ledě, kde nechyběl stromeček ani dárky, společná vycházka mezi svátky a silvestrovský trénink.

Fotogalerie Oddílový závod nejmenších a Vánoce na ledě

Závěr roku 2016 je tedy úspěšně za námi a hned v úterý 3. ledna se s chutí pouštíme do krasobruslařského roku 2017, kde nás hned v lednu čeká oddílový výjezd do Liberce na závod Ještědská brusle a další závody...