Účastníme se závodů Poháru ČKS i ČP ISU

18.11.2016 13:30

O uplynulém víkendu se závodníci KK Dvůr Králové n.L. zúčastnili jak závodu Poháru ČKS, tak i závodu ČP ISU - tedy závodu nejvyšší národní úrovně.

V závodě Náchodská Bruslička se v sobotu 12. listopadu představila v kategorii žačky ml. A Sára Slavíčková, která obsadila páté místo a v kategorii žačky A Andrea Sommerová, která předvedla skvělý výkon a po třetím místě z domácího závodu ve Dvoře Králové n.L. si tentokrát připsala zasloužené vítězství!

Na závod Příbramský kahan se vypravil se svou trenérkou Michaelou Koblasovou Štěpán Břeň, který závodí v kategorii žáků nejmladších. Poprvé si vyzkoušel atmosféru závodu ISU a svou premiéru zvládl se ctí. Body za technické provedení jízdy by mu stačily na bronzový stupínek, bohužel však ztratil v bodech za předvedení a obsadil tak čtvrté místo. Určitě však nasbíral spoustu zkušeností a motivaci do další práce!

O tomto víkendu bude závodní program pokračovat. Závodnice Sára Slavíčková a Andrea Sommerová vyjedou tentokrát na závod do Roudnice nad Labem.