Příprava na sezonu 2016/2017 zahájena soustředěním v Trutnově

23.08.2016 09:13

Přípravu na novu sezonu jsme tradičně zahájili soustředěním na ZS v Trutnově. To se zde konalo ve dnech 14. až 19. září a ke společným tréninkům sešli se téměř všichni závodníci, kteří budou v nadcházejících zimních měsích hájit barvy Krasobruslařského klubu Dvůr Králové nad Labem.

Příprava byla náročná. Každý den tři hodiny na ledové ploše, kde se trénoval jak skluz, tak také skoky a piruety a mezi tím suchá příprava zaměřená na všeobecnou zdatnost, ale také na rotace, balet a nácvik jednotlivých krasobruslařských skoků. Všichni závodníci svou předepsanou dávku tréninků zvládli a těší se zahájení přípravy na domácím ledě ve Dvoře Králové nad Labem. Ta by měla začít už o téměř měsíc dříve než minulý rok, tedy hned druhý zářijový týden.

V nacházející sezoně se samozřejmě chystáme závodit a to jak v závodech Projektu bruslička, tak také v Poháru ČKS B i A, ale také budeme na ZS ve Dvoře Králové závody pořádat. 5. listopadu to bude 4. ročník Memoriálu Karla Diviše a 17. prosince pak tradiční, již 26. ročník Vánočního závodu.