Konečné informace k letnímu soustředění

23.07.2019 12:54

Ačkoliv se mi nepodařilo zajistit pravidelný režim ledu (vzhledem k souběžně probíhajícímu hokejovému kempu, který pořádá domácí  HC Rodos), konečný program, vč. počtu hodin na ledě je z mého pohledu dostatečný (u většiny tréninků jsou děti rozděleny na malé a velké).  Dodávám, že souhrou nešťastných okolností nám do nedělního programu vstoupil další subjekt, takže jsem nakonec musela přistoupit na řešení, že v neděli 18.8.  bude jeden velký přerušovaný blok ledu – viz. rozpis – na oběd půjdou děti až ve 14.00 hodin (na po něm již bude následovat pouze balet). Ohledně baletní místnosti zatím nemám jasno, rovněž informace o tomto Vám budou poskytnuty na úvodní schůzce.

 

S hokejovým kempem souvisí i další změna soustředění, kterou je přesunutí výletu ze středy na čtvrtek (HC mělo zřejmě stejný nápad jako my a proto jediný den, kdy je odpoledne led volný více než na 60 min. je středa, čehož jsem využila a objednala 2x 60 min. odpoledne – viz. konečný program). Výlet se uskuteční  ve čtvrtek 22.8.2019, určitou představu již mám, nicméně konečné informace Vám boudou podány na úvodní schůzce, tj. v neděli 18.8. v 9.30 hodin.

 

Sraz  v neděli 18.8. je v 9.30 hod. u vchodu do ZS.

 

Pokud jde o časy, kdy mají být děti přítomny u ZS v jiné dny, pak toto se liší, zda jsou ve skupině „MALÍ“ nebo „VELCÍ“ – viz. rozpis. Postačí, pokud bude Vaše dítě přítomno na ZS 15 min. před zahájením programu (v pondělí budou ti, kteří patří do skupiny „MALÍ“ před ZS nejdéle v 7.45 hodin, velcí v 9.15 hodin, v úterý budou naopak velcí přítomni před ZS nejdéle v 7.15 a malí v 9.15, atd.).

 

Součástí rozpisu je rozdělení dětí do skupin MALÍ/VELCÍ a seznam věcí, které by jim neměly na soustředění chybět.

 

S pozdravem M. Koblasová

 

Konečný rozpis soustředění ke stažení