Aktualizace webových stránek - osobní prezentace závodníků klubu

22.09.2017 11:22

Vážení zákonní zástupci sportovců, vážení sportovci,

 

dovolujeme si Vás informovat, že v současnosti probíhá na webových stránkách KK Dvůr Králové nad Labem (www.krasodvur.cz) aktualizace obsahu. Věříme, že tato aktualizace přispěje k lepší internetové prezentaci našeho krasobruslařského oddílu a i Vám bude poskytovat důležité informace o aktuálním dění. Součástí webových stránek je prezentace všech závodníků KK DK včetně fotografií a osobních informací.

 

Souhlas s pořizováním fotografií a videozáznamů svého dítěte pro propagační účely prostřednictvím webových stránek a zároveň s jejich zveřejňováním na webových stránkách klubu je předpokladem členství v klubu.

 

Pokud souhlasíte rovněž s uveřejněním osobních údajů Vašeho dítěte v rámci „osobní prezentace“ na webových stránkách KK DK, prosíme Vás o vyplnění přiloženého formuláře. V prezentaci budou zveřejněny pouze Vámi vyplněné osobní údaje, které si přejete uvést. Vyplněné formuláře zašlete e-mailem na projekt-bruslicka@seznam.cz; můžete připojit fotografii, příp. odkaz na video z krasobruslařské soutěže.

 

Předem děkujeme za spolupráci a věříme, že aktualizované webové stránky si získají Vaši přízeň.

 

S pozdravem

 

Michaela Koblasová, členka výboru KK DK

 

Formulář "osobní prezentace" ke stažení .doc